Wij zijn Xiphos. Een informele, hechte en platte organisatie, die bestaat uit een zeer diverse en kleurrijke groep van bijna 120 professionals. Xiphos is een innovatieve, door kwaliteit gedreven, IT-dienstverlener met een breed pakket van diensten en verzorgt invulling van tijdelijke expertise, diensten en adviezen binnen de IT-Infrastructuur.

Xiphos onderscheidt zich door haar werk- en benaderingswijze. Onze kracht ligt niet in wat wij doen maar hoe wij dit doen. Wij geloven in de kracht van mensen en potentie van mensen en organisaties. Dit maakt dat wij van positieve invloed zijn op onze omgeving. Wij blijven onvermoeid schaven aan onze manier van omgaan met collega’s en klanten en willen ervoor zorgen dat iedereen die met én voor ons werkt beter wordt. Wij gaan voor die extra inspanning om te komen tot meer dan alleen een resultaat. Door de best mogelijke match te maken op zowel ervaring en vereisten als op de persoonskenmerken en de bedrijfscultuur brengen wij professionals en opdrachtgevers bij elkaar en dragen wij indirect en direct bij aan een positieve ontwikkeling van beiden.

Waarom de naam Xiphos

Xiphos staat voor een Oudgrieks zwaard met een bijzondere kracht. Het gaat de strijd aan, maar biedt ook bescherming. Het is doeltreffend en scherp, gaat geen uitdaging uit de weg en toont lef als het nodig is.

We add value

Xiphos wil binnen de IT-sector een nieuwe weg inslaan. Xiphos voegt aan IT-afdelingen concrete en meetbare waarde toe door oplossingen te bieden die bijdragen aan verbetering van de organisatie.