Xiphos levert diverse diensten binnen de IT-infrastructuur. Dit doen we vanuit onze vier businessunits: Services, Staffing, Consultancy en Academy.


XIPHOS SERVICES

Innovaties volgen elkaar snel op en inmiddels werkt 99,9% van alle bedrijven in de wereld met computers. Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van IT-oplossingen. Elke onderneming wordt geconfronteerd met snel veranderende ontwikkelingen en het is de missie van Xiphos Services om te blijven kijken naar de behoefte van de klant en hoe wij waarde kunnen toevoegen aan een organisatie. Binnen Xiphos Services bieden we de volgende diensten aan:

- Managed Services
- Cloud-diensten
- IT-Infrastructuur

Klik hier voor meer informatie over de verschillende diensten van Xiphos Services.

XIPHOS STAFFING

Op de arbeidsmarkt is flexibiliteit al jaren het toverwoord en uiteraard voldoen ook al onze IT-Professionals aan deze belangrijke eis. Maar naast flexibiliteit hebben zij zoveel meer te bieden. Onze communicatief vaardige professionals zijn snel up-to-speed, makkelijk inzetbaar bij uiteenlopende typen organisaties en zullen met veel inzet en plezier hun werk doen. Ze zijn allen uitstekend gekwalificeerd, gepassioneerd en vakinhoudelijk ijzersterk. Professionals van Xiphos Staffing willen meer betekenen dan uitsluitend het vervullen van hun opdracht. Ze gaan altijd op zoek naar een manier om van meerwaarde te zijn voor hun opdrachtgever. Binnen Xiphos Staffing bieden we de volgende diensten aan:

- Projecten
- Werving vast personeel
- Interim Management

Klik hier voor meer informatie over de diensten van Xiphos Staffing.


XIPHOS CONSULTANCY


Naast vakkundig en gemotiveerd personeel is IT volgens Xiphos wellicht de belangrijkste grondstof om succesvol te kunnen ondernemen. En daar ligt dan ook gelijk de uitdaging: IT-ontwikkelingen gaan razendsnel en tegelijkertijd moet de kwaliteit van de dienstverlening van een onderneming effectief en efficiënt beheerst worden. Xiphos Consultancy helpt deze uitdaging aan te gaan door mee te denken en te adviseren in het maken van nieuwe stappen en investeringen. Binnen Xiphos Consultancy bieden we de volgende diensten aan:

- Service Management
- Proces Management
- Project Management

Klik hier voor meer informatie over de diensten van Xiphos Consultancy.


XIPHOS ACADEMY

Opleiden is voor ons méér dan alleen kennisoverdracht. Persoonlijke competenties en de ontwikkeling hiervan is een belangrijke succesfactor binnen organisaties. Xiphos Academy verzorgt tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten op IT-gebied gericht op techniek, organisatie en processen. Daarbij wordt er altijd een combinatie gemaakt tussen kennisoverdracht en persoonlijke ontwikkeling. Binnen Xiphos Academy bieden we de volgende diensten aan:

- Kennisoverdracht
- Persoonlijke ontwikkeling
- Training on the job
- Trainingen en workshops

Klik hier voor meer informatie over de diensten van Xiphos Academy.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Kijk dan onderaan de pagina naar de testimonials van o.a. VWPFS en Confianza.

HOME

Klanten van Xiphos aan het woord: