Naar overzicht

Xiphos IT-partner van online platform Thuiswerkengoedgeregeld.nl

Sinds 10 september is Thuiswerkengoedgeregeld.nl hét online platform dat werkgevers voorziet van informatie en advies om het thuiswerken binnen hun organisatie goed te regelen.

Het platform werkt samen met verschillende partners om werkgevers een totaalpakket aan informatie en diensten te kunnen bieden. Op het gebied van IT-support is Xiphos aangesloten als partner.

Medewerkers hebben op kantoor vaak een compleet ingerichte werkplek, maar wat als ze thuis gaan werken? Medewerkers moeten dan worden voorzien van een juiste computer, laptop, toetsenbord, beeldscherm, muis of dockingsstation. Xiphos denkt graag met organisaties mee en kan tevens faciliteren bij de aankoop van deze hardware en randapparatuur.

Wij kunnen tevens organisaties ervaren IT’ers leveren die de thuiswerkplekken volledig kunnen inrichten. Denk o.a. aan het installeren van hardware, aansluiten van alle randapparatuur en het aansluiten op het (bedrijfs)netwerk. Indien nodig kunnen wij ook de gebruikers gaan ondersteunen via onze IT-support afdeling.

Niet alleen op het gebied van thuiswerken kunnen wij organisaties helpen. Ook als ze binnen de organisatie zelf behoefte hebben aan IT-support kunnen wij het goed regelen. Het uitbesteden van de servicedesk, het verzorgen van on-site ondersteuning, het borgen van een goede back-up en het verzorgen van het volledig beheer zijn dan ook diensten die wij kunnen bieden.

Wij kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking. 

Meer informatie over Thuiswerkengoedgeregeld.nl vind je in het verschenen persbericht of neem direct een kijkje op www.thuiswerkengoedgeregeld.nl 

thuiswerken

Xiphos Webinar: "De kracht…