Naar overzicht

Xiphos Webinar: “De kracht van consequenties”

Op donderdag 11 juni om 11.00 uur geeft Xiphos, in samenwerking met OBM dynamics, een webinar over Organizational Behavior Management (OBM) met als thema ‘De kracht van consequenties’.

Dit webinar stond origineel al gepland als Xiphos Café op 30 maart. Dit kon door de corona-maatregelen helaas niet doorgaan. Toch bundelen we nu alsnog onze krachten en zetten we het om naar een webinar. Het webinar is specifiek interessant voor leidinggevenden en adviseurs.

INHOUD

Nieuwe processen doorvoeren in een organisatie gaat niet altijd zoals we willen. Al jaren blijkt uit herhaald onderzoek dat organisatieveranderingen nog steeds slechts in zo’n 30% van de gevallen lukken. Of dit nou een ITIL, Agile, Lean, Scrum of ander proces is.

Tijdens het Xiphos webinar komen de basis-strategieën voor effectieve beïnvloeding aan bod. Door middel van de methode Organizational Behavior Management (OBM) wordt het mogelijk om effectief interventies op de werkvloer te doen en zo de prestaties te optimaliseren. Het webinar is specifiek interessant voor leidinggevenden en adviseurs.

Robert den Broeder en Joost Kerkhofs geven je tijdens het webinar onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn de universele wetmatigheden van menselijk gedrag?
  • Welke valkuilen zijn er bij de beïnvloeding van anderen?
  • Welke basis-strategieën zijn er voor effectieve gedragsbeïnvloeding?

Ze laten je inzien dat er 3 valkuilen zijn in de pogingen van leidinggevenden en veranderaars om gedrag van medewerkers te beïnvloeden. Slechts 0,8% van de tijd en moeite die men steekt in gedragsbeïnvloeding is effectief. Veel mensen trappen dus nog steeds in de valkuilen.  Dit heeft enorme impact op het rendement van organisatieveranderingen, projecten, cultuurveranderingen, systeem,- en proces-implementaties, fusies, etc. Er is dus nog voldoende ruimte voor betering.

SPREKERS

Robert den Broeder en Joost Kerkhofs zijn beiden ondernemers met ieder meer dan 20 jaar ervaring op het snijvlak van business en IT. Ze hebben zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in OBM. In 2019 richtten zij samen OBM Dynamics B.V. op om samen met partner APMG International een wereldwijd erkende certificering op het gebied van OBM aan te kunnen bieden. Hun missie is dan ook om OBM als praktische wetenschap te verspreiden en organisaties te leren hoe ze daarmee hun prestaties aantoonbaar kunnen optimaliseren via positieve gedragsverandering. Samen hebben ze al vele honderden deelnemers van vele tientallen organisaties in zowel de private als publieke sector mogen inwijden in de geheimen van OBM.

AANMELDEN

Wil je deelnemen aan dit webinar? Meld je dan nu aan middels onderstaande link. 

https://attendee.gotowebinar.com/register/6747164505867624207

Tot 11 juni om 11.00 uur!

 

Hoe zorg je dat… Xiphos IT-partner van online…