Naar overzicht

Xiphos Café: ICT en de toekomst!

Op maandag 9 december staat er weer een Xiphos Café op de agenda. Dit keer staat het volledig in het teken van: ICT en de toekomst!

Hoe sturen we ICT aan in de nabije toekomst en welke methodieken en hulpmiddelen gebruiken we hierbij? In de afgelopen jaren zijn veel bedrijven Scrum of Agile gaan werken, maar kan dat wel in elke organisatie? En wat heeft het ons als organisatie geleerd? Kan het wellicht nog beter?

Niemand minder dan Marcel Foederer, Master Trainer bij ITpreneurs, zal onder de werktitel ‘Digitale Revolutie; wat is het en de impact van de frameworks hierop’ je meenemen in de wereld van Scrum, Agile, DevOps, ITIL4 en KepnerandFourie. Kan iedere organisatie wel volgens deze methodieken werken? Wat gaat ITIL 4 ons na, ITIL2 en ITIL3, brengen? Is KepnerandFourie dé methodiek om problemen op te lossen? De afgelopen 15 jaar heeft Marcel Foederer over heel de wereld trainingen verzorgt over bovengenoemde methodieken.

Marcel Foederer

Jos Beeloo neemt je vervolgens mee in de ontwikkelingen op het gebied van de Cloud-Strategie en Regie.

Jos Beeloo

Onder het genot van een hapje en een drankje, belooft het een interessante en interactieve avond te worden.

Agenda:

Maandag 9 december 2019:

  • Ontvangst vanaf 17.00 uur
  • Hapje/drankje: 17.30 – 19.00 uur
  • Sessie: 19.00 – 21.00 uur
  • Netwerkborrel: 21.00 uur

Locatie:

Xiphos B.V.
Marathon 11e (3e etage)
1213 PG Hilversum

Aanmelden:

Klik hier om je aan te melden!

 

Thuiskomen bij Xiphos op… We add value