Naar overzicht

Een dag vol veerkracht tijdens Trends in Tooling 2019

Op donderdag 28 maart vond de 2e editie van Trends in Tooling plaats. Hét IT-Tooling congres dat Xiphos dit jaar wederom, samen met Joost-IT, heeft georganiseerd.

Trends in Tooling werd tegelijk met Srvision (voorheen Service Manager Dag) gehouden. Vanaf 8.30 uur stroomde het Kinepolis in Utrecht vol! Bijna 500 bezoekers hebben de hele dag door verschillende keynotes bijgewoond. Het programma van Trends in Tooling wordt ieder jaar met de grootste zorg samengesteld. Een combinatie van praktijk cases, theorieën en visies worden gepresenteerd door thought-leaders en praktijk deskundigen. 

Alle presentaties stonden dit jaar volledig in het teken van Service Resilience. Oftwel veerkracht. Hierbij was dé vraag “Is uw organisatie klaar voor de toekomst?”. 

Onze stand was o.a. voorzien van reuze ballonnen en de bezoekers konden bij ons terecht voor heerlijke koffie. De barista schonk de hele dag door de lekkerste kopjes koffie in eigen Xiphos bekers. Het was een geslaagde dag!

Mocht je alle presentaties nog eens rustig willen (na)lezen, dan kan dat uiteraard!

Presentaties Trends in Tooling / Srvision 2019

Trends in Tooling 2019 Thuiskomen bij Xiphos op…