Naar overzicht

Trends in Tooling 2019

Trends in Tooling (TinT) is hét IT-tooling congres dat tegelijk met Srvision (voorheen Service Manager Dag) wordt georganiseerd op 28 maart 2019 in Kinepolis Utrecht. De focus van het congres ligt op de non-technische kant van IT-tooling en wat het kan betekenen voor jouw organisatie.

Dit jaar staat het in het teken van Service Resilience. Over Service Resilience (of: weerbaarheid) is veel te doen. Een aanbieder van videostreaming-diensten had last van een 8-uur durende onderbreking in de dienstverlening met impact op ca. 20 miljoen gebruikers. Een wereldwijde bank ondervond een reeks van vertragingen en uitval op de website. Hierdoor werd het voor 29.000.000 klanten moeilijk, zo niet onmogelijk, om online te bankieren. Onderzoek van downtime-kosten toont aan dat deze verstoring 5.600 dollar per minuut kost. De gemiddelde gemelde verstoring duurt 90 minuten, wat de kosten per incident op ongeveer 505.500 dollar brengt.

Hoe kunnen we dit oplossen? Wat zijn hierbij relevante strategieën? Door zich op opsporing, detectie, herstel en diagnose te concentreren, door de resilience te vergroten, kunnen serviceproviders de invloed van kostbare verstoringen in de dienstverlening verminderen. Resilience is echter meer dan alleen foutherstel. Het gaat ook over continu leren en verbeteren. Over zelfhelende services. Het gaat over distributie en automatisering van verantwoordelijkheden, workflows en beslissingen, zoals met Blockchain, DevOps en machine learning.

Trends in Tooling

De voorbereidingen voor Trends in Tooling 2019 zijn al in volle gang. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het samenstellen van het programma. Enkele namen zijn al bekend en staan hieronder beschreven:

– Will Evans, Organizational Design Consultant | JONAH® | Author of “Designing Resilience”
– Michael Crooymans, Global Resilience Officer | SIGNIFY (PHILIPS LIGHTNING)
– André van der Linden, EVP IT-Infrastructure | Rabobank

Wil je dit congres niet missen? Bestel dan nu je tickets en profiteer tot 1 december 2018 van onze early bird tickets. Al onze tickets zijn inclusief verzorging gedurende de dag (lunch, drankjes en borrel). Een ticket geeft toegang tot zowel TinT 2019 als Srvision 2019.

Voor meer informatie, kijk op https://www.trendsintooling.nl/

KLANTENDAG ZEER GESLAAGD Een dag vol veerkracht…