Naar overzicht

Xiphos klanten/relatiedag op 7 juni

UITNODIGING

Altijd al willen weten hoe het er écht aan toe gaat in een Datacenter? We bieden je de kans om alles te weten te komen tijdens onze klantendag/relatiedag op donderdag 7 juni in het high-end datacenter van Interconnect.

Alles draait om betrouwbaarheid, maar dat gaat veel verder dan alleen redundante apparatuur. Hoe kun je continuïteitsgarantie bieden? Zelfs na een onverhoopt omvallen van de organisatie waarborgt deze garantie dat de dienstverlening nog zes maanden ongestoord blijft doorlopen: uniek in Nederland. Wees welkom in ons high-end Datacenter!


EEN DATACENTER IS MEER DAN EEN SERVERRUIMTE

Om je dat te laten zien bieden we je een kijkje achter de schermen in ons high-end datacenter in Eindhoven. Tijdens de rondleiding krijg je niet alleen de serverruimte te zien, maar ook alles wat er voor nodig is om 99,9% uptime garantie te kunnen bieden. Denk aan zeer redundante koel-, stroom- en netwerkvoorzieningen. In samenwerking met Interconnect informeren we je hierbij tevens over de uitgebreide dienstverlening. Het datacenter biedt ruimte voor organisaties van elk formaat. Of het nu gaat om het bieden van ruimte voor een enkele server of het gebruik van een volledige zaal.

INS AND OUTS OVER IT-SECURITY

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. IT Security is een hot item. Alles draait om veiligheid. Jochen den Ouden, IT Security Specialist, is aanwezig als keynote spreker. Jochen onderzoekt als ethisch hacker de kwetsbaarheid van bedrijfsinformatieZijn brede kennis en ervaring in IT security maakt dat hij over een scala aan onderwerpen spreekt. Van cyberspace en ethisch hacken tot pentesten en IT security awareness. Zo kan hij bijvoorbeeld zonder voorkennis kijken of hij een systeem binnen kan komen. Zijn doelstelling hierbij is om de vraag te laten leven: Hoe veilig ben jij eigenlijk?

jochen den ouden


HET PUNT WAAR ALLES OM DRAAIT

Naast Jochen den Ouden  zorgt Xiphos ook voor een boeiende workshop door Herman Wegter van Wat is mijn.NU. Een workshop om te helpen bij het scherp formuleren en overbrengen van gewenste toegevoegde waarde binnen een organisatie. Oftewel het PUNT waar alles om draait.
Er zijn mensen die ontzettend hard werken, maar zonder heldere focus. Dan is een helder kompas wel zo fijn. “Als je weet waar jouw gewenste toegevoegde waarde ligt, kun je op ieder kruispunt de juiste keuzes maken”, aldus Herman.


HET PROGRAMMA

13:30 – 14:00 uur: Ontvangst
14:00 – 14:30 uur: Welkom / Xiphos / Interconnect
14:30 – 15:15 uur:  Keynote spreker Jochen den Ouden
15:15 – 15:40 uur:  Koffie
15:40 – 17.00 uur: 45 min. workshop Herman Wegter / 45 min. rondleiding (switch na 45 minuten)
17.00 – 18:00 uur: Snackwagen


LOCATIE

Interconnect
Park Forum 1041
5657 HJ Eindhoven


AANMELDEN

Kortom, het belooft een gezellige en informatieve middag te worden.

Aanmelden kan tot 31 mei. Mail naar communicatie@xiphos.nl

 

 

Trends in Tooling vult… Voorbereidingen Trends in Tooling…