Naar overzicht

Trends in Tooling vult programma met grote namen op het gebied van IT-Tooling

Trends in Tooling (TinT), hét IT-Tooling congres dat tegelijk met de Service Manager Dag wordt georganiseerd op 22 maart 2018 in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, heeft inmiddels veel interessante sprekers aan zich weten te binden. Hiermee biedt het congres een gevarieerd en inspirerend programma. Grote namen als Geeta Sekhon van de Verenigde Naties, Jeff Beehler van Microsoft en Cor Winkler Prins van 4Me Inc. passeren de revue.

Service Intelligence
Dit jaar staat TinT in het teken van Service Intelligence. De sprekers zullen onder andere ingaan op de relatie tussen mens en machine en hoe dit te integreren. Keynote Geeta Sekhon, Global Consultant bij de Verenigde Naties, zal de bezoekers inzicht geven in Human Trafficking door gebruik van ‘intelligence’. Zij gaat uitgebreid in op de rol van de huidige technologie om Human Trafficking te stoppen.

Grote namen
“Wij zijn vereerd dat zoveel grote namen zich willen binden aan het Trends in Tooling congres. Door de diversiteit aan sprekers kunnen wij de bezoekers een inspirerend programma aanbieden. Service Intelligence is breed inzetbaar en dit wordt door de verschillende keynote sprekers goed in kaart gebracht. Welke IT-Tooling is inzetbaar voor welke organisatie? Zo vertelt Robert Stroud van XebiaLabs over wat de trends zijn op het gebied van DevOps en hoe een organisatie daarin mee kan. Cor Winkler Prins van 4Me Inc. vertelt iets over de invloed van de digitale transformatie op Service Management. De sessies geven de bezoeker inzicht in het efficiënt gebruik van IT-Tooling,” aldus organisatoren Jos Beeloo van Xiphos en Stephen Ley van Joost IT.

Aanmelden
Aanmelden kan via https://www.trendsintooling.nl/programma/aanmelden/. De aanschaf van een toegangskaart voor TinT geeft ook toegang tot Service Manager Dag 2018. Op de website www.trendsintooling.nl vind je meer informatie.

Xiphos en Joost IT… Xiphos klanten/relatiedag op 7…